1wiezijnwij

inschrijverhome

prins

 

algemeen

 

algemeen

De Martin Gaus Hondenschool opmlianne
Bergen op Zoom/Roosendaal wordt geleid door Lianne van der Linde:

Ik ben Lianne van der Linde en geboren op 10 april 1969. Ik ben getrouwd met Raymond Vlieger en wij hebben 2 prachtige kinderen, Jamie en Abby. Ons gezin is pas compleet als onze hond er bij is. Salian (Cavalier King Charles Spaniel geboren op 26 februari 2009). Helaas is onze andere hond, Maddy (Nova Scottia Duck Tolling Retriever geboren op 12 september 2009) op 07 juni vorig jaar plotseling overleden. Mocht je het verhaal achter deze tragedie willen weten, dan kun je het lezen op mijn blog. Ze heeft een speciale plaats in ons hart. Gelukkig is ons gezin daarna uitgebreid met de golden retriever Ruby (22-06-2014). Ze is ons nieuwe zonnestraaltje. 

Ik houd ontzettend veel van honden en daarom kan ik dit beroep met heel veel passie en inzet uitvoeren. Ik leidt ook geleide- en hulphonden op voor de geleide- en hulphondenschool van Martin Gaus. Deze vorm van trainen is voor mij weer een geweldig nieuwe uitdaging. Het voelt echt als een niveau hoger.

Onze hondenschool is opgericht op 19 april 2000. Daarvoor had ik al enige jaren ervaring opgedaan bij een andere hondenschool en heb ik in de tussentijd de instructeurscursussen bij Martin Gaus gevolgd.
In de afgelopen jaren heb ik me op meerdere vlakken bijgeschoold. Ik heb de instructeurscursus gevolgd voor frisbeetraining. Ik heb een cursus gevolgd voor het speuren met de hond en ik heb op het Van Hall instituut de cursus gevolgd: gedragstherapie bij Honden. In april 2007 ben ik ook geslaagd voor de cursus hondentrimmen.

Wat ik erg belangrijk vind in het trainen met honden is, dat er een goede band ontstaat tussen baas en hond. Het leven samen moet één groot feest zijn. De hond moet een verrijking zijn van uw leven.
Vandaar dat ik naast de gewone trainingen ook mensen begeleid die honden hebben met probleemgevend gedrag.

Alle dagen ben ik met honden bezig en sta eigenaren met raad en daad bij. Kortom ik heb een echt "hondenleven" en ben altijd bereid om op welke manier dan ook u te helpen met uw hond, zodat u samen een heel fijn leven heeft.

 

Lianne's Blog

Twitter