5nieuws

inschrijverhome

prins

 

algemeen

 

algemeen

Het coronavirus grijpt om ons heen en heeft ons allemaal geraakt. Mijn hondenschool ligt stil voor trainingen en mijn grootste zorg is op dit moment de pups. Hoe gaan we ze socialiseren en hoe gaan we ervoor zorgen dat alle hondeneigenaren de juiste kennis krijgen om hun pup in deze moeilijke tijden goed op te voeden en te leren hoe ze zich moeten gedragen in allerlei omstandigheden? We denken iedere dag, met meerdere hondenexperts samen, na over hoe we een en ander het beste kunnen oplossen. Op dit moment hebben we de online cursus voor pups, de beste oplossing in deze situatie. 

 

Voor het wijzigen van de trainingslocatie ivm de weersomstandigheden zullen we jullie dit op de volgende manier laten weten. Voor de avondtrainingen (maandag t/m donderdag) sturen we voor 17.00 uur een mail indien de les niet doorgaat of als we bij de binnenlocatie in Steenbergen gaan trainen. Voor de zaterdag geldt dat u voor 07.30 uur een mail in uw mailbox krijgt.

Voor alle deelnemers aan de kerstsokactie van Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal bestaat de mogelijkheid om een gratis therapie uit te kiezen en in je mailbox te ontvangen. Kies een therapie en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en binnen 2 dagen ontvang je deze in je mailbox. Je kunt kiezen uit de volgende therapieen.

Leuk speurspelletje voor je pup.

Wij noemen het spelletje: Tas van Dirk (omdat ik ooit begonnen ben met een boodschappentas van Dirk van de Broek).

In de tas stop ik allerlei waardeloos materiaal, maar voor je hondje zeer waardevol: eierdoos, leeg petflesje, wcrol, afgeknipte spijkerbroek, lege verpakking van de koekdoos, balletje en nog veel meer. Iedere dag pak ik even de tas en mag het hondje de spulletjes eruit halen en ze "ontdekken". Wel bij blijven natuurlijk want als hij per ongeluk ergens een stuk vanaf bijt, moet je wel even ingrijpen. Iedere dag dus een nieuwe ontdekkingstocht voor je pup. Kwartiertje bezigheidstherapie en dan weer heerlijk slapen.

Jullie hebben vast ook zo'n hond, dat als je een mooi speelgoed piepbeest in de dierenwinkel koopt, dat ongeveer 3 minuten mee gaat. Eerst moet de pieper eruit, dan de oren, poten en de staart eraf en als laatste halen we ook nog even de vulling eruit, KLAAR. Daar gaat weer 8,95. Dit bracht bij mij altijd veel ergenis en ben ik zelf speeltjes gaan maken. En geloof het of niet, dat vinden mijn honden de allermooiste. Ik ben ondertussen zo verslaafd geworden dat ik overal mogelijkheden zie voor speeltjes voor mijn hond. 

Twitter