9kijken

inschrijverhome

prins

 

algemeen

 

algemeen

Gedragsadvies per post of e-mailonline hond 355x250
Natuurlijk is uw hond de allerliefste van de hele wereld! Toch kan het voorkomen dat u bepaald gedrag van uw hond een probleem vindt. Misschien wordt uw puppy niet goed zindelijk, of bijt hij te hard in uw handen. Of misschien herkent u uw hond in onderstaande zinnen.
 Hij luistert slecht als ik iets wil!
 Mijn hond plast steeds binnen!
 Hij hapt steeds in mijn handen
 Hij springt tegen iedereen op!
 Auw! Hij speelt wel héél erg ruw!
 Een bench, is dat straf voor mijn hond?
 Hij blaft zo bij de dierenarts!
 Wanneer en waar kan ik met mijn pup op cursus?

Zelfs de best opgevoede hond kan soms ineens gedrag gaan vertonen waar u van denkt, dat heb ik hem niet geleerd. Soms gaat dit gedrag door een juiste aanpak over, maar soms herhaalt het gedrag zich steeds meer. Probleemgedrag kan voor u en de hond grote gevolgen hebben, denkt u maar eens aan overmatig blaffen of het uitvallen naar andere honden. Een geruststelling: de oplossing ligt soms heel dicht binnen handbereik met de juiste hulp en begeleiding.
Met het gedragsadvies per e-mail bieden wij u hulp om met het probleemgedrag van uw hond aan de slag te gaan. Het doel is om dit gedrag zoveel mogelijk om te buigen naar goed gedrag. Afhankelijk van het probleem en hoelang dit probleem reeds bestaat kan het zijn dat wij u doorverwijzen naar de dichts bij zijnde gedragstherapeut of hondenschool. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een persoonlijk advies aan huis. Wij verzorgen gedragsspreekuren aan huis in de regio Bergen op Zoom/Roosendaal.

Hoe werkt het?
U vult de online vragenlijst zo duidelijk en uitgebreid mogelijk in en verstuurt deze naar ons. Wij zullen uw ingevulde vragenlijst nauwkeurig bekijken en beoordelen. Aan de hand daarvan bepalen we welke stappen u als eigenaar het beste kunt nemen. Deze informatie met eventuele handvatten vooreen betere omgang met uw hond, mailen wij u terug. U krijgt van ons dus duidelijk en uitgebreid uitgelegd wat u het beste met uw hond kan doen. In veel gevallen wordt al snel duidelijk dat u met de nodige hulp en een goede therapie snel resultaat kunt boeken met u hond en nog vele leuke jaren met uw hond in het vooruitzicht hebt.
De kosten voor dit advies bedragen: E 15,00.Na ontvangst van dit bedrag wordt uw vragenformulier in behandeling genomen. Het bankrekeningnummer is 12.63.03.118, plaats: Moerstraten, t.n.v. Martin Gaus hondenschool bergen op zoom. Graag de betaling onder vermelding van de naam van uw hond + gedragsadvies.
Klik hier om naar het formulier te gaan >

 

Lianne's Blog

Twitter