inschrijverhome

prins

 

algemeen

 

algemeen

Als je mijn visie op het trainen van honden wilt weten, kijk dan even op deze website bij blog: http://www.mghsbergenopzoom.nl/blog/216-mijn-visie-op-het-trainen-van-mijn-hond

 

we hebben een nieuwe website met alle actuele informatie: www.htclianne.nl 

(De informatie op deze website is verouderd)

 

 

Schrijf je in via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een appje naar 06-21255654. Heb je vragen mag je natuurlijk ook altijd even bellen.

Wat is een Martin Gaus Hondenschool?opmmartin
Een Martin Gaus Hondenschool is onder licentie aangesloten bij de organisatie van Martin Gaus. De licentiehouder is met zorg geselecteerd uit cursisten die instructeurscursussen hebben gevolgd bij Martin Gaus. Na een intensieve opleiding binnen het moederbedrijf te Lelystad krijgt de licentiehouder het groene licht een eigen Hondenschool te starten.
De Martin Gaus Hondenschool Bergen op Zoom/Roosendaal staat onder voortdurende kwaliteitscontrole. De licentiehouder volgt meerdere keren per jaar een hele dag scholing om zijn kennis en inzicht in het gedrag van honden te verdiepen en up-to-date te houden. De licentiehouder kan steeds een beroep doen op de knowhow van de organisatie. De eindtest wordt afgenomen door examinatoren van het moederbedrijf en zij geven het deelnemingscertificaat.

Waarom kiest u een Martin Gaus Hondenschool?
Een Martin Gaus Hondenschool is een professionele organisatie met vakbekwame instructeurs. Het zijn geïnspireerde leraren die enthousiast hun kennis uitdragen. Alle Martin Gaus Hondenscholen werken volgens dezelfde leermethode, gebaseerd op de meest recente inzichten. U kunt rekenen op optimale voorlichting en zorgvuldige begeleiding van zowel bazen als honden. Er is altijd ruimte voor gedragstherapieën, thuis- en/of privé-begeleiding bij probleemgevend gedrag van uw hond en nazorg. Een hoogwaardige serviceverlening staat voorop!

Welke cursussen verzorgen wij?
Puppycursus - basiscursus - vervolgcursus - speuren - behendigheid - gehoorzaamheidsprogramma en diverse workshops.

 

Heel veel hondenvrienden van Martin Gaus Hondenschool Bergen op Zoom kwamen zaterdag 27 september naar Zwembad De Stok in Roosendaal. Hier een kleine indruk van de dag.

 

Lianne's Blog

Twitter